Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Joanna Dyczkowska , Andrea Szirmai Madarasine & Adriana Tiron-Tud or, Development of Integrated Reporting in the SME Sector, Case Studies from European Countries, Springer, 2021
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenţii UBB-FSEGA în finala competiției Incubatorul Național de Afaceri JA BizzFactory (Ediția 2022)

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 23 Mai 2022


Echipa de studenţi UBB de la FSEGA și Facultatea de Matematică și Informatică s-a calificat în faza finală a competiției Incubatorul Național de Afaceri JA BizzFactory, ediția 2022.

Echipă mixtă a studenților UBB reuneşte sub numele RVN trei studenţi de la FSEGA (Narcisa Chiș - Marketing, anul 3, Viorel Holhoș - Marketing, anul 1, Raul Mateas - Contabilitate și informatică de gestiune, anul 1) şi un student de la Facultatea de Matematică și Informatică (Grig-Cosmin Holhoș - Informatică în limba germană, anul 1), fiind coordonată de lect. univ. dr. Raluca Ciornea, de la Departamentul de Marketing.

Începând cu luna noiembrie 2021, echipa RVN şi-a îmbinat competenţele antreprenoriale, digitale şi de comunicare pentru a dezvolta o idee de afaceri fezabilă, sustenabilă şi unică în România.

La ediţia din acest an, s-au înscris în competiție peste 50 de echipe de studenţi, de la 17 universităţi din România, dintre care s-au calificat în faza finală a competiției doar 14 echipe.

Incubatorului Național de Afaceri JA BizzFactory reprezintă etapa naţională a prestigioasei competiţii internaționale European Enterprise Challenge, organizată de Junior Achivement, fiind cea mai importantă componentă a programului internaţional de antreprenoriat al organizației. Junior Achievement este cea mai mare organizaţie internaţională non-profit în domeniul educaţiei economice şi antreprenoriale, cu programe în peste 100 de ţări din lume.

Felicitări studenților și coordonatorului pentru rezultatul extraordinar şi mult succes în finala din 25 mai 2022!inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta