Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Monica Violeta Achim & Robert W. McGee (Editors), Financial Crime in Romania: A Community Pulse Survey, Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Premiul „Signature Award – Acces Award” obținut de studenții UBB-FSEGA în finala competiției Incubatorul Național de Afaceri JA Bizz Factory (Ediția 2022)

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 02 Iunie 2022


Echipa de studenţi UBB de la FSEGA și Facultatea de Matematică și Informatică a fost recompensată cu premiul Signature Award – Access Award în faza finală a competiției Incubatorul Național de Afaceri JA BizzFactory, ediția 2022.

Echipa mixtă RVN a fost alcătuită din studenții Narcisa Chiș (FSEGA, Marketing, anul 3), Viorel Holhoș (FSEGA, Marketing, anul 1), Raul Mateas (FSEGA, CIG, anul 1), Grig-Cosmin Holhoș (Facultatea de Matematică și Informatică, anul 1) și coordonată de lect. univ. dr. Raluca Ciornea, de la Departamentul de Marketing.

Competiția a presupus parcurgere unor multiple etape eliminatorii, începând cu luna noiembrie 2021, finalizându-se cu dezvoltarea unui concept de business fezabil, sustenabil și unic în România. Îmbinând competențe antreprenoriale, digitale și de comunicare, membrii echipei RVN au propus o idee de afaceri axată pe producerea de articole fashion din fibre alternative prietenoase cu mediul (din zaț de cafea, nuci de cocos, coajă de banane, plastic reciclat, etc.) la prețuri accesibile marii mase de consumatori.

La ediţia din acest an, s-au înscris în competiție peste 50 de echipe de studenţi, de la 17 universităţi din România, dintre care s-au calificat în faza finală a competiției doar 14 echipe.

Incubatorului Național de Afaceri JA BizzFactory reprezintă etapa naţională a prestigioasei competiţii internaționale European Enterprise Challenge, organizată de Junior Achivement, fiind cea mai importantă componentă a programului internaţional de antreprenoriat al organizației. Junior Achievement este cea mai mare organizaţie internaţională non-profit în domeniul educaţiei economice şi antreprenoriale, cu programe în peste 100 de ţări din lume.

Felicitări membrilor echipei pentru performanța obținută !inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 07-06-2023 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta