Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
      Probe examen licenta
      Tematica probei I (licenta)
      Programarea probei I (licenta)
      Regulament examen
      Programare sustinere
      Modele de subiecte
      Rezultate
      Alegere coordonator
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Alegere coordonator

Studenții FSEGA înmatriculați în an final de studii (anul 3 nivel licență și anul 2 nivel masterat) și, respectiv, cei aflați în prelungire de studii care doresc să elaboreze lucrarea de licență/disertație , trebuie să înregistreze în aplicația FSEGA SIS numele coordonatorului lucrării.

Selectarea coordonatorului de către student, prin FSEGA SIS, va trebui confirmată de către coordonator, prin intermediul sistemului informatic al facultății, în caz contrar activitatea de îndrumare nu poate fi realizată în mod formal. Prin urmare, este important ca înaintea înregistrării coordonatorului prin FSEGA SIS, studenții să fi discutat cu cadrul didactic în cauză (de exemplu, în cadrul consultațiilor săptămânale ale cadrului didactic) și să fi obținut acordul său în privința îndrumării.

Operațiunile descrise mai sus trebuie efectuate până cel târziu la finalul semestrului 1 al anului universitar, sunt obligatorii pentru studenți și condiționează atât obținerea notei la disciplina Elaborarea lucrării de licență / Stagiu pentru elaborarea lucrării de disertație (prevăzută în ultimul semestru al planului de învățământ), cât și înscrierea pentru examenul de licență/disertație.Un scurt tutorial video despre participarea studenților la consultații online cu cadrele didactice: https://youtu.be/L9jhJupvOlsMai jos regăsiți câteva instrucțiuni succinte privind înregistrarea coordonatorilor în FSEGA SIS:

► Studenții vor accesa aplicația FSEGA SIS și vor selecta opțiunea ”Coord. licenta/disertatie”. În situația inițială, în care studentul nu a ales încă un coordonator, în aplicație se solicită studentului alegerea unui coordonator prin intermediul unei liste derulante care include toate cadrele didactice FSEGA care pot coordona lucrări.

► După selectarea unui coordonator și salvarea alegerii, studentului i se afișează mesajul ”Alegerea dvs. a fost transmisă cadrului didactic pentru aprobare”. În această situație, atâta timp cât cadrul didactic nu a aprobat încă alegerea studentului, acesta din urmă se poate răzgândi, având opțiunea de a renunța la coordonatorul ales. Dacă studentul optează pentru acest lucru, situația sa va reveni automat la cea inițială (solicitându-i-se din nou să aleagă un coordonator).

► În continuare cadrul didactic are două opțiuni: să respingă alegerea studentului, caz în care studentul va reveni automat la situația inițială (solicitându-i-se din nou să aleagă un coordonator) sau să aprobe alegerea studentului, caz în care studentului i se afișează mesajul ”Coordonatorul ales de dvs. a aprobat îndrumarea lucrării dvs.”. După aprobare, studentul are opțiunea de a renunța ulterior la coordonatorul ales, însă acest lucru nu se va putea face decât cu aprobarea coordonatorului deja ales.

► Dacă studentul optează să renunțe la coordonatorul ales în situația în care acesta a aprobat deja coordonarea, studentului i se afișează mesajul ”Solicitarea de a renunța la colaborare a fost transmisă coordonatorului pentru aprobare”. În această situație, cadrul didactic coordonator are două opțiuni: să aprobe solicitarea de renunțare, caz în care studentul va reveni la situația inițială (solicitându-i-se din nou să aleagă un coordonator) sau să respingă solicitarea de renunțare, caz în care studentul rămâne sub coordonarea cadrului didactic respectiv.

Atenție: Fiecare cadru didactic din FSEGA (care poate îndruma lucrări de licență/disertație) are setat în FSEGA SIS un plafon maximal privind numărul de studenți pe care îi poate îndruma într-un an universitar. Când acest plafon maximal este atins, niciun alt student nu se mai poate înscrie în FSEGA SIS la coordonatorul în cauză, în anul universitar respectiv.Un scurt tutorial video privind alegerea și înregistrarea coordonatorilor lucrărilor de licență/disertație în FSEGA SIS poate fi vizualizat la https://youtu.be/vCAg3FuXryEGhidurile/template-urile pentru elaborarea lucrărilor de licență/disertație în limbile română, maghiară, germană, engleză și franceză, aprobate de către Consiliul Facultății, pot fi descărcate din cadrul secțiunii Examen finalizare studii a website-ului facultății.

Conform Deciziei Decanului nr. 2348 din 5 octombrie 2022, lucrările de licență/disertație trebuie să respecte ghidul de elaborare în vigoare, aprobat de către Consiliul Facultății. Lucrările de licență/disertație care nu respectă ghidul în integralitatea sa nu vor fi acceptate în vederea înscrierii pentru examenul de licență/disertație.Ultima actualizare: 13-01-2024

Ati sesizat o eroare in legatura cu informatiile de pe aceasta pagina?
Va rugam mult sa ne contactati.

       Copyright © 16-06-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta